Árak
(érvényes 2017. március 1-től)
Egyéni óra (1 fő) esetén 3800 Ft/50 perc 10 alkalmas bérlet megváltása esetén. 4100 Ft/50 perc havi előre fizetés esetén.
Mini csoport (2 fő) esetén
2900 Ft/fő/50 perc.
Maxi csoport (3 fő) esetén
2500 Ft/fő/50 perc.
A megfelelő haladás és legkevesebb felejtés, ill. kizökkenés érdekében a heti minimális óraszám 2x 50 perc! Ez lehet dupla óra, vagy 2 szimpla óra hetente:)

Fizetés módja-10 alkalmas bérlet vagy havi előre fizetés
Az órákat egy 10 alkalmas bérlet formájában lehet megváltani. A bérletet az adott időintervallumon belűl le kell járni. A lejárati idejét a heti óraszám figyelembevételével számolom ki.
Amennyiben havonta szeretnél csak fizetni, akkor erre is van lehetőséged. A heti óraszámtól függően alakul a havi díj, a kifizetett órákat a következő hónapra sajnos átvinni nem lehet, még a kifizetett hónapban le kell járni. Márcsak ebből a szempontból is sokkal előnyösebb 10 alkalmas bérletet megváltani, mert az ára is kedvezőbb, valamint sokkal rugalmasabban tudom kezelni.
Az előre megbeszélt óra lemondására az óra előtt legalább 24 órával van lehetőség. Ha ez elmarad, az óra "kárba vész", annak pótlására, időbeni áthelyezésére már nincs lehetőség. Az órákat kizárólag telefonon, illetve sms-ben lehet lemondani.

Szabad helyek

Az aktuális szabad helyekről érdeklődj e-mailben :) info@happylearning.hu